07. 07. 2021
Představení kanceláře ve Studénce

Představení kanceláře ve Studénce

Jsme pro vás nově také ve Studénce a jsme zde pro vás!
 
V březnu 2021 jsme zde otevřeli novou kancelář přímo na náměstí, jejíž cílem je přiblížit naše služby obyvatelům spadajícím do této oblasti.


Start provozu kanceláře jsme navíc podpořili reklamními „Áčkami“ na benzinových stanicích „ONO“ a „ABoil“, kde se provozovatelům velmi zalíbila myšlenka dodatečné podpory motoristů i v rámci doporučení autopojištění. Zároveň se obyvatelé Studénky a okolních obcí mohli setkat také s našimi letáčky či bannery na plotech našich dlouhodobých klientů.


Jelikož v této oblasti chceme působit dlouhodobě a všech našich klientů si vážíme, tak vám chceme být neustále na blízku. Proto jsme se zasadili o rozšíření vybavení místní školky taškami JARO Pojištění, kde mohou tyto tašky využít na přezuvky, školní pomůcky či jiné aktivity dle doporučení vyučujících. Zároveň budeme spolupracovat s místními školami na dalších projektech, ke kterým budeme přizváni a na příští rok navíc připravujeme zábavný den pro děti pod záštitou TJ Jistebník či sponzorování městského plesu ve Studénce.


Zkrátka a dobře jsme tady pro vás, a to v oblasti pojišťovnictví, ale také jako běžní sousedé. 😊 Zastavte se pro pojistku, skvělé kafe, nebo jen tak pro úsměv či pozdrav. Jste vždy vítáni!



 

Chvilku, pracujeme na tom ...

Online sjednání pojistky