25. 07. 2022
Hledáme nové majitele poboček JARO v Plzeňském kraji

Hledáme nové majitele poboček JARO v Plzeňském kraji

Máte zkušenosti v oblasti pojišťovnictví? Pracovali jste jako makléři a rádi byste v tom pokračovali na vlastní pobočce? Žijete v Plzni nebo někde poblíž? Pojďte s námi do toho. Hledáme partnery,
kteří si povedou svou kancelář JARO Pojištění s úsměvem v Plzni, a které při podnikání podpoříme.

Už žádné dělení provize mezi strukturu, žádné callcentrum, ani body či jednotky, které musíte každý měsíc splnit, abyste obhájili svou pozici. U nás, v JARO Pojištění, to děláme jinak. „Nejsme běžná makléřská společnost. Provizi nerozmělňujeme mezi lidi, kteří nemají s jednáním nic společného. Nenařizujeme svým partnerům, kolik produktů musí prodat nebo kolik klientů musí oslovit. Jednáme s nimi jako se svými kolegy a partnery,“ vysvětlil technický ředitel společnosti JARO Martin Rezek.

Staňte se majitelem vlastní kanceláře JARO v Plzni.

Forma a velikost podnikání je čistě na konkrétních lidech v konkrétních pobočkách. JARO svým partnerům poskytuje pomoc při výběru místa a brandingu, dává k dispozici metodickou podporu, srovnávač pojištění, telefonní tarif a marketingové materiály. Samozřejmé je zaškolení a silný marketing, ať už na sociálních sítích, v tisku nebo v rádiích. „Jde nám vždy o to, aby naši partneři měli co nejlepší zázemí a technickou podporu a mohli nerušeně pracovat. V každém větším městě otvíráme vždy jen jednu pobočku, takže si vzájemně nekonkurují. Zůstává jim plná nedělená provize z uzavřených smluv. To, co po nich skutečně chceme, je dlouhodobá spokojenost našich společných klientů,“ uvedl Rezek.

Využijte naší podpory a zaškolení. Pomůžeme vám.

V současné době řeší společnost JARO pobočky v Plzeňském kraji, ale do budoucna se nebrání ani návrhům partnerů z dalších neobsazených měst. Kde jsou pobočky JARO si můžete prohlédnout na virtuální mapě nebo se domluvit na osobní schůzce. Všechny podrobnosti o tom, jak to u nás funguje, co vás v JARO Pojištění čeká a naopak nečeká najdete zde.


Zajímá vás pojišťovnictví, ale nemáte dost zkušeností? Pomůžeme vám.

Pokud nemáte dostatek zkušeností v oboru, ale přesto byste to rádi zkusili, můžeme vám pro začátek nabídnout zaměstnanecký poměr na některé z poboček. Stačí nás jen kontaktovat. Pojďte do toho s námi a časem si budete moci otevřít vlastní pobočku a být majitelem své kanceláře JARO Pojištění s úsměvem. Těšíme se na naši spolupráci.


Chvilku, pracujeme na tom ...

Online sjednání pojistky